Πίνεται Πολύ Νερό

2011-01-28 00:42

 

 

Για μέγιστα αποτελέσματα χρησιμοποιείτε όλα τα προϊόντα του προγράμματός σας καθημερινά και με συνέπεια.
Έχουμε δει ότι 10 μέρες συνεπούς χρήσης κάνουν μία τεράστια διαφορά στα αποτελέσματα που θα μπορέσετε να δείτε και στη ζυγαριά αλλά και στη μεζούρα.

 

Δεν χρειάζεται να το κάνετε για πάντα, αλλά εάν μπορείτε να είσαστε πραγματικά συνεπείς και να μην κλέβετε για δέκα μέρες το σώμα σας θα μπει στη λειτουργία της θερμογένεσης και της καύσης λίπους και θα αισθάνεστε πραγματικά λες και το βάρος φεύγει σαν νερό.

Σημείωση: Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και εάν κάνετε δίαιτες συχνά, εάν χρησιμοποιείτε πολλά φάρμακα, καπνίζετε ή πίνετε τακτικά αλκοόλ, τα αποτελέσματά σας μπορεί να αργήσουν περισσότερο. Απλά κάντε υπομονή, θα δουλέψει για σας και θα αισθάνεστε καλύτερα παρά ποτέ εδώ και πολύ καιρό.

Νερό, νερό -- κάνει πραγματικά τη διαφορά. Η συνιστώμενη ποσότητα νερού που χρειάζεται το σώμα μας καθημερινά για το ιδανικό μας βάρος είναι 2 λίτρα ημερησίως. Για απώλεια βάρους χρειάζεται να πίνουμε περισσότερο.

Προσέξτε: Εάν είσαστε συνηθισμένοι να πίνετε 1 ποτήρι νερό την ημέρα, απλά προσπαθήστε να φτάσετε τα 8.
Μην το κάνετε από την μία μέρα στην άλλη γιατί θα σας φανεί δύσκολο. Σας συνιστούμε να πάρετε ένα μπουκάλι νερού του 1,5 λίτρου.
Γεμίστε το πρωί και προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων.
Προσπαθήστε να τελειώσετε το μπουκάλι έως το απόγευμα και συμπληρώστε άλλα 2 ποτήρια νερό έως το βράδυ.
Το νερό που πίνετε με το Στιγμιαίο Ρόφημα βοτάνων μετράει, αλλά τα αναψυκτικά και οι χυμοί φρούτων δεν μετράνε.

Το λίπος θα μετατρέπεται σε νερό στο σώμα σας και χρειάζεται να το ξεπλύνετε από το σώμα σας για να έχετε τα μέγιστα αποτελέσματα απώλειας βάρους και πόντων. Ο μόνος τρόπος να το κάνετε αυτό είναι πίνοντας νερό.
Αλλιώς παραμένει στο σώμα σας μαζί με όλες τις άλλες τοξίνες που ξεπλένουν τα βότανα οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν πονοκέφαλο και να φτάσετε εύκολα σε πλατό

 

Επαφή

Doherbal - Ανεξάρτητοι Συνεργάτες Herbalife Νορούζνια Αντώνης - Μανάρη Φωτεινή

info@doherbal.gr


Web: www.doherbal.gr www.businesswork.gr
Mail: info@doherbal.gr

Τηλ: 211 407 6963
Κιν: 693 66 37 387 – 694 43 66 953

Αναζήτηση στον ιστότοπο

Νέα

2011-01-28 02:10

Νέες Υπέροχες Συνταγές

 ΣΕΙΚ ΜΕ ΦΡΟΥΤΟ ΜΠΑΝΑΝΑ 2 κουτ. σούπας Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Βανίλια 120 γρ. άπαχο γιαούρτι 120 γρ. νερό 1/2 φλιτζάνι φέτες ροδάκινου 1/2 μέτρια μπανάνα 3 παγάκια ΣΕΙΚ ΜΟΚΑΣ 1 κουταλιά σούπας Φόρμουλα 1 Σοκολάτα 1 κουταλιά σούπας Φόρμουλα 1 Καπουτσίνο 250ml ημιαποβουτηρωμένο...
2011-01-28 02:08

Υπέροχες Συνταγές Για Ολα Τα Γούστα!

CHOCNANA SHAKE  2 κουταλιές σούπας Φόρμουλα 1 Σοκολάτα 1 μπανάνα 250ml αποβουτηρωμένο γάλα 3 παγάκια (προαιρετικό) * Μόνο 270 θερμίδες SMOOTHIE ΠΡΩΙΝΟΥ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ 250ml αποβουτηρωμένο ή γάλα σόγιας 250ml γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά 2 κ. γλυκού θριμμένο πάγο 1 κ. γλυκού μέλι  1...

© Copyright 2010. Designed by Manari Fey

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode