Χρήσιμες πληροφορίες για βέλτιστα αποτελέσματα

2010-03-29 07:44

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με πρόσθετα προϊόντα που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την επιτυχία σας θα σας ενημερώσουμε στην συνέχεια.

Άτομα που ζυγίζουν πάνω από 120 κιλά ή χρειάζεται να ελέγξουν το βάρος τους χάνοντας πάνω από 25 κιλά μπορούν να προσθέσουν μία ακόμη κουταλιά της σούπας Εξατομικευμένης Σκόνης Πρωτεΐνης στα σέικ τους.
Επιπλέον, ανάλογα με την πείνα και τους στόχους ελέγχου βάρους τους, οι άνδρες μπορούν να παίρνουν δύο σνακ την ημέρα.
Χτυπάτε καλά το σέικ σας και δοκιμάστε και τις 6 γεύσεις.
Είναι πολύ σημαντικό να πίνετε αρκετό νερό (τουλάχιστον 2 λίτρα ημερησίως).
Κάντε γυμναστική ελαφριές αρχικά ασκήσεις 2-3 φορές την εβδομάδα.
Προσέχετε να μην τρώτε από άγχος.
Εάν αισθάνεστε συναισθηματικά φορτισμένοι βρείτε κάποιον άλλο τρόπο εκτόνωσης.
Βρείτε τρόπους να ανταμείβετε τον εαυτό σας, εκτός από το φαγητό - αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.
Ιδανικό Γεύμα φτιάχνοντας τα δικά σας σέικ υψηλής πρωτεΐνης, θα μπορείτε να έχετε τον έλεγχο των γευμάτων σας.
Στήστε την περιοχή των σέικ σας στην κουζίνα και διατηρείστε την καθαρή και καλά εφοδιασμένη γιατί θα την χρησιμοποιείτε κάθε ημέρα.

Το να έχετε ένα καλό, καθαρό μπλέντερ και να έχετε ευκολόχρηστα το κουτάλι και τη σκόνη σας είναι το ίδιο σημαντικό με το να έχετε άπαχο γάλα ή γάλα σόγιας ή χυμό φρούτων στο ψυγείο σας. Δοκιμάστε διαφορετικές γεύσεις και φρούτα για να προσφέρετε στον εαυτό σας ποικιλία όταν την χρειάζεστε.
Το Ιδανικό Γεύμα Herbalife περιλαμβάνει πρωτεΐνη σόγιας και απαραίτητες βιταμίνες μέταλλα. Συνοδευμένο με τα ωραία φρούτα που έχετε προσθέσει, τα έχετε όλα σε ένα υπέροχο γεύμα!
Ο συνδυασμός της πρωτεΐνης και των φρούτων που έχουν τα σέικ των προϊόντων μας τα κάνουν ακόμη πιο χορταστικά οπότε θα αισθάνεστε ικανοποιημένοι και θα ξεχάσετε τις λιγούρες.

Αντικαθιστώντας κάθε μέρα δύο γεύματα με δύο σέικ θα σας βοηθήσει να ελέγξετε το βάρος σας γρήγορα και θα σας δίνει συνεχώς κίνητρα. Μπορείτε να αντικαταστήσετε ένα μόνο γεύμα την ημέρα εάν θέλετε να διατηρήσετε το βάρος σας.

Η διασφάλιση της πρόσληψης επαρκούς ποσότητας πρωτεΐνης κάθε μέρα είναι ένας απλός και ασφαλής τρόπος να ελέγξετε ή να διατηρήσετε το ιδανικό σας βάρος. Η πρωτεΐνη σας βοηθά να αισθάνεστε πιο χορτάτοι κατά την διάρκεια ενός γεύματος και σας κρατά ικανοποιημένους για αρκετή ώρα αφού έχετε φάει.

Επειδή η πρωτεΐνη είναι χορταστική δεν θα έχετε την τάση να τρώτε σνακ ανάμεσα στα γεύματα ή να καταναλώνετε άχρηστα φαγητά, υψηλά σε ζάχαρη, λίπος και θερμίδες και χαμηλά σε θρεπτική αξία. Η πρωτεΐνη επίσης βοηθά να μειωθούν οι λιγούρες για υδατάνθρακες. Οι υδατάνθρακες, και ιδιαίτερα τα γλυκά και τα αμυλούχα μπορούν να προκαλέσουν το μυαλό να θέλει περισσότερο από το ίδιο, πράγμα που οδηγεί σε φαύλο κύκλο υπερφαγίας. Τα πρωτεϊνούχα τρόφιμα βοηθάνε εμποδίζοντας τις λιγούρες. Όταν τρώτε πρωτεΐνη με υγιεινούς υδατάνθρακες, όπως φρούτα, λαχανικά και τρόφιμα ολικής άλεσης, η πρωτεΐνη θα σας κρατήσει χορτάτους, ενώ θα μειώσει τις λιγούρες σας για γλυκά και αμυλούχα τρόφιμα. Αυτό καθιστά την πρωτεΐνη ένα ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθειά σας να ελέγξετε το βάρος σας.
Επιπλέον, η πρωτεΐνη βοηθά στη διατήρηση και το χτίσιμο της άπαχης μυϊκής μάζας, που είναι σημαντική γιατί καθορίζει το ρυθμό του μεταβολισμού σας.
Για να ελέγξετε με ασφάλεια το βάρος σας χρειάζεται να διατηρείτε μία υγιή άπαχη μυϊκή μάζα.

Η ανεπαρκής πρωτεΐνη όχι μόνο αφήνει αδύναμους και πεινασμένους όσους κάνουν δίαιτα, αλλά το σώμα μπορεί να ξεκινήσει να καίει μυϊκή μάζα για ενέργεια. Η πρωτεΐνη στα σέικ και στα προϊόντα μας είναι άπαχη, εύπεπτη και θερμιδικά χαμηλότερη από το να τρώτε γεύματα.
Οι γυναίκες κατά μέσο όρο χρειάζονται 100 γραμμάρια πρωτεΐνης την ημέρα για να χτίσουν και να διατηρήσουν την ιδανική ποσότητα άπαχης μυϊκής μάζας. Οι άνδρες χρειάζονται περισσότερη, κατά μέσο όρο 150 γραμμάρια την ημέρα.
Το Ιδανικό Γεύμα, σας επιτρέπει να φτάσετε αυτούς τους στόχους πρωτεΐνης και πολύ μικρό θερμιδικό κόστος. Αυτές οι οδηγίες πρωτεΐνης είναι σχεδιασμένες ώστε να μην πεινάτε και τα σέικ ελεγχόμενων θερμίδων σας επιτρέπουν να ενσωματώσετε πολλά υγιεινά φρέσκα φρούτα και λαχανικά μέσα σε ένα ισορροπημένο πλάνο γευμάτων. Ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες πρωτεΐνης ανάλογά με το μέγεθός του, την κατασκευή του και την ηλικία του, οπότε εξατομικεύστε την πρόσληψη πρωτεΐνης σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Τα Προγράμματα Ελέγχου Βάρους που διαθέτουμε έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθάνε να ελέγχετε το βάρος σας και να δίνετε στο σώμα σας καλή διατροφή χωρίς να πεινάτε. Μπορείτε να εξατομικεύσετε τα σέικ σας, τα σνακ και τα γεύματά σας και να τροποποιήσετε το πρόγραμμα συμπληρωμάτων σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με πρόσθετα προϊόντα που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την επιτυχία σας επικοινωνήστε μαζί μας.

Επαφή

Doherbal - Ανεξάρτητοι Συνεργάτες Herbalife Νορούζνια Αντώνης - Μανάρη Φωτεινή

info@doherbal.gr


Web: www.doherbal.gr www.businesswork.gr
Mail: info@doherbal.gr

Τηλ: 211 407 6963
Κιν: 693 66 37 387 – 694 43 66 953

Αναζήτηση στον ιστότοπο

Νέα

2011-01-28 02:10

Νέες Υπέροχες Συνταγές

 ΣΕΙΚ ΜΕ ΦΡΟΥΤΟ ΜΠΑΝΑΝΑ 2 κουτ. σούπας Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Βανίλια 120 γρ. άπαχο γιαούρτι 120 γρ. νερό 1/2 φλιτζάνι φέτες ροδάκινου 1/2 μέτρια μπανάνα 3 παγάκια ΣΕΙΚ ΜΟΚΑΣ 1 κουταλιά σούπας Φόρμουλα 1 Σοκολάτα 1 κουταλιά σούπας Φόρμουλα 1 Καπουτσίνο 250ml ημιαποβουτηρωμένο...
2011-01-28 02:08

Υπέροχες Συνταγές Για Ολα Τα Γούστα!

CHOCNANA SHAKE  2 κουταλιές σούπας Φόρμουλα 1 Σοκολάτα 1 μπανάνα 250ml αποβουτηρωμένο γάλα 3 παγάκια (προαιρετικό) * Μόνο 270 θερμίδες SMOOTHIE ΠΡΩΙΝΟΥ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ 250ml αποβουτηρωμένο ή γάλα σόγιας 250ml γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά 2 κ. γλυκού θριμμένο πάγο 1 κ. γλυκού μέλι  1...

© Copyright 2010. Designed by Manari Fey

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode